Archief

 • 14 december 2017 - LinkedIn en mailing.

  Van AA-batterij tot grote 80 Volt tractiebatterij
  Het complete programma van batterijen en laders bij Batterijcentrum Nederland B.V.
  Lees de hele flyer hier. Wilt u meer weten over ons en wat we doen? Bel 073 - 631 5 202 of mail ons.


 • 6 oktober 2017 - LinkedIn.
Deze week zijn we gestart met de grote verbouwing aan ons pand aan De Beverspijken 27-29 in Den Bosch. Hier komt onder andere een werkplaats, de voorraad van de tractiebatterijen, monoblocks en -laders en een kantoor.
Tijdens de verbouwing blijven we gewoon bereikbaar voor de verkoop en verhuur van al onze tractiebatterijen, monoblocks en -laders. bel of mail ons, 073 - 631 5 202 / info@batterijcentrumnederland.nl. Bekijk ons aanbod.

 • 12 september 2017 - LinkedIn.

  Het gaat niet lang meer duren voordat de eerste vrieskou ons land bereikt. Dat betekent dat de voertuigen in goede conditie moeten zijn. De accu is meestal het meest cruciale onderdeel. Maar wij laten u niet in de kou staan. Onze voorraad accu's staan voor u klaar. Bestel op tijd, zodat u niet stil komt te staan. Wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op via info@batterijcentrumnederland.nl / 073 - 631 5 202.


Wilt u graag een startaccu voor uw auto? Of liever voor uw machine of boot? Of misschien bent u wel op zoek naar een speciaal type tractiebatterij? Laat het ons weten. U geeft aan wat u in ons assortiment wilt zien. Wij zien alleen maar mogelijkheden en zoeken samen met u naar de optimale capaciteitsbehoefte.