Nieuwsitems 2018

  • 19 juni 2018 - LinkedIn

    In onze accu's zit muziek!
    Onze AutoPart-accu's zijn essentieel voor de auto van Jeroen Stoof van het Team Absinth. Zij nemen deel aan diverse shows door heel Nederland en België om te laten horen hoeveel muziek uit hun auto komt. Wat een machtig mooie passie!
    Via de website van EMMA Benelux vindt u meer informatie over de shows en wedstrijden.

    Met welke passie kunnen onze accu's u ondersteunen? Bel één van onze experts, 073 - 631 5 202 of mail ons via ons contactformulier.

Batterijcentrum Nederland B.V. is ambassadeur LMB
Vanaf juni 2018 zijn we ambassadeur bij Logistiek Midden Brabant. Als ambassadeur versterken we, samen met de andere ambassadeurs, het logistieke vestigingsklimaat in Midden-Brabant. Wij zullen dit onder andere doen door het delen van onze kennis en expertise op het gebied van tractiebatterijen, accu's en laders. Maar ook zullen we participeren in discussies over duurzaamheid en veiligheid.

Mogen we aan u voorstellen..... Onze nieuwe collega Joey Lokasi!
Joey is toegevoegd aan ons verkoopteam. Hij is zeer gemotiveerd en heeft veel zin om Nederland te verrijken met de tractiebatterijen en accu's van Batterijcentrum Nederland. Wilt u kennis met hem maken? Hij komt graag bij u langs.
Bel 06 - 51 43 61 31 of mail joey@batterijcentrumnederland.nl.

Gratis inspectie van uw heftruckbatterij - lader - laadstation!
Verleng de levensduur van uw batterij, lader en laadstation en maak vandaag nog een afspraak voor de gratis inspectie* en profiteer van het advies van onze experts! U krijgt direct inzicht in de status en conditie van uw heftruckbatterij, lader en laadstation. Ook adviseren we u over eventuele reparaties en/of aanpassingen die nodig zijn om stilstand te voorkomen en een veiligere omgeving te creëren.


In ons archief vindt u alle eerder geplaatste nieuwsitems.

Veel leesplezier.