Uw tractiebatterij laten testen voor een langere levensduur!

Wanneer uw tractiebatterij niet meer de gewenste prestaties levert, willen wij graag de huidige status controleren, onze professionele monteurs vinden het belangrijk dat een batterij steeds de beste prestaties levert en in goede conditie is.

Aanvullende capaciteitstest tractiebatterij ( meet- en testapparatuur )

Tijdens het testen wordt het ontlaad-proces nauwlettend uitgelezen en weergegeven door de computersoftware die met precisie aangeeft hoe uw tractiebatterij zich ontlaadt. Zo krijgt u een perfect beeld van de restcapaciteit van uw batterij.

Na deze analyse krijgt u een testrapport hoe uw tractiebatterij presteert.

  • Wij adviseren de optimale match tussen elektrisch voertuig, tractiebatterij en lader.
  • Wij vullen de cellen bij met gedemineraliseerd water, NA het laden van de batterij.
  • U kunt de test gratis laten uitvoeren en ons advies is geheel vrijblijvend.

Verzekerd van de beste service en garantie

Zit er een slechte cel in het batterijpakket? Deze cel kunnen we na overleg demonteren en een nieuwe cel monteren. Onze tractiecellen zijn direct uit voorraad leverbaar en van hoge kwaliteit.

Een schone batterij verlengt de levensduur van de tractiebatterij. Om eventuele lekstromen ( kruipstromen over de cel-deksels) te voorkomen kunnen we uw tractiebatterij grondig reinigen. Alle verbinders en poolbouten van alle cellen en de eindkabel met stekker worden gecontroleerd of deze nog voldoen aan de gestelde eisen. Wij vernieuwen na overleg kapotte ( verharde ) doorverbinders.

Wij leveren snel nieuwe en gebruikte tractiebatterijen van hoge kwaliteit

Gebruikte tractiebatterijen welke door Batterijcentrum Nederland geleverd worden zijn recentelijk getest, goed onderhouden en verkeren daardoor in zeer goede staat. Tevens zijn deze van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd.