Tractie accu’s Scheepvaart

Een tractie accu scheepvaart kan gebruikt worden voor verlichting en andere doeleinden op het moment dat de normale loodaccu’s de capaciteit niet aan kunnen. De tractie accu’s zijn nog altijd compact en nemen weinig ruimte in qua oppervlakte met veel meer vermogen.

Bent u op zoek naar een tractie accu voor de scheepvaart?Batterijcentrum Nederland levert u:

  • Nieuwe batterijen
  • Gebruikte / Tweedehands batterijen
  • Verhuur van tractiebatterijen
  • Inruil van oude batterij is mogelijk

Welke capaciteit heeft u nodig?

Tractie accu’s zijn er in alle soorten en maten. Factoren die de juiste tractieaccu bepalen zijn onder andere de inzet, capaciteit, manier van laden en in hoeverre deze goed onderhouden kan worden. Onze specialisten adviseren u graag.

Een tractie accu is ideaal voor de scheepvaart

Bel

073-6315202

Of vraag een offerte aan

Heftruck batterij kopen of huren. Nieuw en gebruikte batterijen

Wat is een tractie accu

Een tractie accu bestaat uit een metalen of kunststof trog / container met daarin een aantal losse cellen. De binnenkant van de container is voorzien van een coating om deze te beschermen tegen het zuur van de accu. De batterijcellen worden d.m.v. opvulplaten vastgeklemd in de batterijcontainer, tevens dienen de opvulplaten ervoor om de cellen te scheiden van de batterijwand en als koeling tussen de cellen onderling.

Opbouw van batterijcel

Een batterijcel is opgebouwd uit positieve en negatieve platen. Er is altijd een negatieve plaat meer dan het aantal positieve. De positieve of actieve plaat bestaat uit een buisjesplaat, dit is een plaat die bestaat uit 19 loden spines die de ruggegraat vormen van de positieve plaat, om deze spines zit de actieve massa van de plaat en beide zitten gehuld in een microporeuze houder. De exacte samenstelling van de actieve massa verschilt per fabrikant en vormt al een deel van de basis van de uiteindelijke kwaliteit. De negatieve plaat is een rooster van puur lood. De platen staan in een bad van elektrolyt: een mengsel van water en zwavelzuur.

Scheepvaart tractie accu nodig?

Wilt u tractie accu inzetten op uw schip?  Wilt u een nieuwe batterij of liever een gebruikte batterij? Batterijcentrum Nederland levert u beide, ook huur is mogelijk. Vraag een offerte aan of bel 073-6315202

Vakkundig advies
Snelle levering, uit voorraad
Alle heftruck merken

Elk contact met ons is een schot in de roos

Wij leveren het complete programma batterijen en laders van hoge kwaliteit. Met maatwerk voor de scheepvaart bereiken wij, wat ook onze klanten willen bereiken: optimale oplossingen!

Batterijcentrum Nederland is al jaren werkzaam als expert in de tractiebatterij en lader wereld, elk elektrisch vraagstuk of voertuig heeft specifieke technische eisen waar de energiebron aan moet voldoen, na strenge controles zijn een groot aantal maatwerk oplossingen door veel klanten gewaardeerd. Wilt u ook een tractie accu?

Persoonlijk advies?

Bel : 073-6315202

OFFERTE

Of chat met ons