Tractie accu elektrische stapelaar

Batterijcentrum Nederland heeft een breed programma aan tractie accu’s voor elektrische stapelaars. Voor zowel nieuwe als tweedehands tractiebatterijen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw bestaande accu inruilen? Ook dit is bij ons bespreekbaar.

Wij zijn uw leverancier voor elektrische stapelaar accu’s en batterijladers. Wij leveren batterijen en batterijladers van topkwaliteit. Dit geldt voor zowel de nieuwe batterijen als tweedehands batterijen. Op zoek naar de meest voordelige optie? Mogelijk is een gebruikte accu voor uw werkzaamheden een uitstekende optie. Neem even contact met ons op voor advies. De gebruikte tractie accu’s worden door onze experts getest en gekeurd voordat ze in de verkoop gaan. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte batterij voor uw elektrische stapelaar. Wij beschikken over een ruime voorraad, waardoor wij snel en adequaat aan uw vraag kunnen voldoen. Ook voor service en onderhoud en keuringen staan we voor u klaar.

24 Volt: de meest gebruikte accu voor een elektrische stapelaar

Een 24 Volt accu is de meest gebruikelijke energiebron voor een elektrische stapelaar. Hieronder staan de meest gebruikte typen 24 Volt tractie accu’s opgesomd. Weet u niet zeker welk type accu u nodig heeft voor uw stapelaar? Of staat uw gewenste type er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We kunnen u vast verder helpen!

 • 24 volt – 150 ah
 • 24 volt – 250 ah
 • 24 volt – 225 ah
 • 24 volt – 375 ah
 • 24 volt – 465 ah
 • 24 volt – 500 ah
 • 24 volt – 620 ah
 • 24 volt – 1000 ah

Heeft u voor uw stapelaar een tractie accu met een hogere voltage nodig? Geen enkele probleem! We bieden bijvoorbeeld ook een 48 volt heftruck accu en 80 volt heftruck accu met gegarandeerde lange levensduur. Vraag direct een offerte op maat aan of bel voor meer informatie.

Batterijcentrum Nederland staat voor u klaar met:

 • Vakkundig advies over welke tractiebatterij het meest geschikt is
 • Technische onderbouwing én optimalisatie capaciteitsinzet
 • Financieel inzicht over aankoop/huur en efficiënte looptijd kosten

Direct een offerte aanvragen voor een tractie accu voor uw elektrische stapelaar?

BEL DIRECT

073-6315202

OF VUL OFFERTE FORMULIER IN

Heftruck batterij kopen of huren. Nieuw en gebruikte batterijen

Een tractiebatterij is de energiebron voor stapelaars

Elektrische stapelaars zijn onmisbaar voor het verplaatsen en stapelen van zware vracht. Het elektrisch rijsysteem is gecombineerd met een elektronische lift. Met elektrische stapelaars zijn zelfs de zwaarste werkzaamheden efficiënt en veilig uit te voeren. Een betrouwbare en krachtige tractie accu is echter wel cruciaal om een gezonde doorloop van uw bedrijfsprocessen te kunnen garanderen.

Een tractie accu, ook wel loodzuur accu genoemd, heeft zich al decennia lang bewezen in de praktijk. De tractiebatterij die uw elektrische stapelaar voorziet van energie, is een container met cellen die met elkaar verbonden zijn. In deze cellen zitten positieve en negatieve loodplaten, die gescheiden worden door een dunne scheidingsplaat. Daarnaast zit er in de cel een mengsel (elektrolyt) van zwavelzuur en water. Samen is het een krachtige energiebron voor elektrische stapelaars. Betrouwbaar en kostenefficiënt!

Elektrische stapelaar batterij kopen of huren?

Heeft u een tractiebatterij nodig voor uw stapelaar? Te huur of koop en nieuw of gebruikt? Vraag direct een offerte aan of bel: 073-6315202 voor persoonlijk advies.

Nieuwe en tweedehands accu’s voor iedere elektrische stapelaar.

Er zijn verschillende soorten elektrische stapelaars. Zo is er de elektrische stapelaar met dissel, met platform, met zijdelingse zitplaats en met een extra set vorken (de duolift). Naast de verschillende soorten zijn er vele merken actief waaronder Toyota, Stockman, Linde, Jungheinrich, Still, Crown, BT, Yale en nog vele anderen. Batterijcentrum Nederland heeft voor iedere elektrische stapelaar de juiste tractiebatterij in huis.

Vakkundig advies
Snelle levering, uit voorraad
Alle merken stapelaars

Reparatie stapelaar batterijen

Op het moment dat een tractiebatterij niet meer naar behoren functioneert wil dat niet persé zeggen dat u direct een nieuwe accu moet kopen. Mogelijk kan reparatie uw tractiebatterij weer nieuw leven geven. Laat deze werkzaamheden altijd door een professional uitvoeren, om kostbare fouten en veiligheidsrisico’s te voorkomen! Bij reparatiewerkzaamheden kunt u denken aan;

 • Analyse van het probleem
 • Schoonmaken van de batterij
 • Vervangen van slechte cellen
 • Opnieuw of correct vullen van de cellen
 • Vernieuwen van kapotte doorverbinders
 • Regenereren van de tractiebatterij

Goed preventief onderhoud voorkomt een hoop ellende en is onder aan de streep voordeliger. Vraag informatie op over onze service en onderhoud mogelijkheden.

Nieuwe batterij kopen

Een nieuwe tractiebatterij kopen kan nodig blijken indien reparatie niet meer mogelijk is. Batterijcentrum Nederland levert batterijen voor alle merken elektrische stapelaars.  Naast nieuwe batterijen kunt u ook tweedehands batterijen kopen. Tevens is ook huur een mogelijkheid.

Voor een optimale inzet van uw stapelaar adviseren wij u graag bij de keuze voor uw batterijtechnologie die het beste aansluit op uw dagelijkse praktijk.

Batterijcentrum Nederland is uw partner een compleet programma aan batterijen en batterijladers van hoge kwaliteit. Onze experts staan altijd klaar voor persoonlijk advies. Ook inruil is mogelijk.

Onderhoud accu elektrische stapelaar

Goed onderhoud van het batterijpakket is van belang voor de levensduur van uw accu. Batterijcentrum Nederland kan uw batterijen onderhouden. Wij bieden hiervoor verschillende onderhoudscontracten aan. Vraag naar onze mogelijkheden.

Voor een lange levensduur van een tractiebatterij willen wij u attenderen op de volgende aandachtspunten.

 • Batterij schoon en droog houden, dit voorkomt kruipstromen. Kruipstromen kunnen brand en explosie veroorzaken.
 • Bijvullen van de batterij mag alleen NA het laden en nooit vóór het laden.
 • Bijvullen mag alleen met gedemineraliseerd (b.v. gedestilleerd) water. Niet hoger bijvullen dan tot de onderkant van de korf die in de celdop zit.
 • Nooit bijvullen met zuur.
 • Meet minimaal éénmaal per maand de zuurgraadgegevens (s.g.) van alle batterijcellen vóór en ná de lading en noteer deze in het laadrapportenboek. Celnr. 1 is de cel waar de pluspool zich bevindt.
 • De batterij nooit dieper ontladen dan tot een s.g. van 1.13.
 • Leg nooit gereedschap of metalen voorwerpen op de batterij.
 • Batterijen laden in een goed geventileerde ruimte.
 • Tijdens de (na)lading van de stapelaar batterij ontstaan explosiegevaarlijke gassen. Roken, open vuur, lassen en slijpen in de omgeving van de batterij is verboden in verband met explosiegevaar.
 • Draag tijdens de werkzaamheden aan de accu van stapelaar beschermende kleding, een veiligheidsbril, zuurbestendige handschoenen, etc.

Kopen? Of liever de juiste accu huren?

Een tractiebatterij wordt op legio manieren ingezet, zoals het dagelijkse transport van goederen in magazijnen en bij de productiebedrijven. Enkele voorbeelden zijn: stapelaars, pompwagens, palletwagens, heftrucks, reachtrucks, verreikers, hoogwerkers, zijladers, veegmachines, schrobmachines en Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s). Om optimaal te profiteren van de tractiebatterij voordelen, adviseren wij u graag bij de keuze voor de batterijtechnologie die het beste aansluit op uw dagelijkse praktijk. Onze experts staan altijd klaar om u persoonlijk advies te geven.

Persoonlijk advies?

Bel : 073-6315202

OFFERTE

Of chat met ons