Wat is het regenereren van een tractie accu?

Het regenereren is het optimaliseren van een eerder gebruikte accu. Bij Batterijcentrum Nederland kunnen wij ervoor zorgen dat uw tractie accu opgeknapt wordt voor benodigde werkzaamheden. Tijdens gebruik gaat de efficiëntie van uw tractie batterij langzaam achteruit. Wanneer u uw tractie accu regelmatig laat onderhouden door onze monteurs kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen.

Het herstellen van een tractiebatterij

Het is niet altijd nodig een nieuwe tractiebatterij aan te schaffen als u uw huidige batterij ook kan hergebruiken. Bij Batterijcentrum Nederland zijn wij in staat een batterij te regenereren. Eerst testen wij de batterij op capaciteit. Aan de hand van de resultaten van deze test stellen we vervolgens vast hoe we de batterij kunnen opknappen. Nadat wij de batterij herstelt hebben is deze weer klaar voor gebruik! Door een tractiebatterij een tweede leven te geven zorgen wij ervoor dat u niet hoeft te investeren in een nieuwe batterij. Ook is het regenereren van uw accu een goede manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Als u op zoek bent naar een manier om uw processen te verduurzamen dan is het opknappen van een heftruck batterij een goede manier om te starten.

Een bijna nieuwe tractie batterij zonder grote investering?

Wilt u een tractie accu regenereren? Batterijcentrum Nederland biedt u een ruime service en periodiek onderhoud aan. We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en onderhouden van uw gebruikte accu’s. U haalt bij ons dus zeker weer een betrouwbare tractie accu in huis. Heeft u geen tractie batterij om te laten herstellen maar wilt u wel graag een gebruikte en geoptimaliseerde accu kopen? Batterijcentrum Nederland heeft de meest gebruikte tractiebatterijen direct op voorraad. Deze kunnen we dus snel en tegen een zeer scherp tarief leveren. 

Ga direct naar de meest gebruikte tractie accu’s:

Batterijcentrum Nederland: meer dan een leverancier

De ervaren adviseurs van Batterijcentrum Nederland nemen bij ieder project of vraagstuk rustig de tijd om naar de klant te luisteren, zodat ze daarna duidelijk uit kunnen leggen hoe de diverse tractiebatterij varianten werken en wat de voordelen zijn. Samen komen we tot een zorgvuldige keuze in energiebron, die met precisie aansluit op uw toepassing. Met een ‘schot in de roos’; een slimme oplossing die altijd raak is! Dat maakt dat wij meer zijn dan een leverancier; we zijn een partner die echt met u meedenkt! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel of stuur gewoon even een mailtje!